dinsdag, februari 22

NIEUW BOEK - TOPCHEFS & SAKE




Ons nieuwe boek 'Topchefs & Sake' werd jl. januari gelanceerd tijdens de Wine Professional in Amsterdam. Uitgeverij d'Jonge Hond ( ISBN 978 90 891 0270 6).

Een fraai geïllustreerd lifestyle boek met receptuur van 25 kookcoryfeeën in Nederland en Vlaanderen, waaronder Jonnie Boer, Sergio Herman en Moshik Roth. Speciaal hiervoor creëerden zij gerechten bij een selectie topkwaliteit Japanse sake, van amuse tot desserts. Een smaaksensatie!

Het boek neemt u - beknopt - mee door de ontstaansgeschiedenis van deze traditioneel Japanse rijstdrank, geeft advies over smaakcombinaties en (serveer)temperaturen en uitleg over relevante (Japanse) terminologie, het geheel voorzien full-colour gerecht- en sfeerfotografie. 132 blz. in een Japans gebonden paperback.

Zie voor meer informatie: www.vanderendt-lindsey.com

Recensie in Perswijn www.perswijn.nl 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten